Bakanlığın aşçıbaşı Akkor: Depremin burukluğu yüzünden kırık tabak kullandık

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bünyesinde aşçıbaşı olan Yunus Emre Akkor, Hırvatistan’da Bakanlar ve Genelkurmay Lideri’nin olduğu protokol sofrasını paylaştı.

Akkor, yemeğin sunumunda kullandıkları kırık tabağın Kahramanmaraş’ta gerçekleşen zelzelenin ıstırabı sebebiyle kullanıldığını yazdı.

Yunus Emre Akkor, “Hırvatistan‘da hazırladığımız yemekte, Bakanlar ve Genelkurmay Başkanı’nın olduğu protokol masasında, ülkemizdeki yaşanan sarsıntı felaketi sebebiyle içimizin burukluğunu bir nebze de olsa yansıtabilmek için kırık tabaklar kullandık” dedi.

Yapılan paylaşıma takipçiler sert tenkitlerde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir